|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
![]() |
CS 1.6 Fighter FX 7.2 (Tüm Hileler bi Arada)
Speedhack + waLLhack + Aim + Omega + OGC + CFG + + Daha fazlasını bu hile ile tek başına açabileceksiniz. %100 Tarafımca kontrol edildi ve bu hile ile baya bi frag kastım hatta top15 1.siyim bedava admnilk çaktım Frag 2457 - 8 ölmek imkansız birşey walla sen vurmazsan hile kendi kendine çakar xD Bu Hile benim ve ark. sayesinde forumqs için yapılmıştır!! Çok arayan oldu bunu 1.6 Sürümde! Sadece Forumqs'de bunun tadını sizde yaşayın tek kötü yanı bol küfür yemeniz ) tabi istemeyen çaktırmadan oynar![]() Download: [Link Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olmasınız. ] RarPas: x-hax.com Kurulum: Rardan çıkartın (klasöre çıkart) daha sonra Fighter FX 7.2 içindeki Fighter FX 7.2.exe çalıştırın ilk önce hata verecek tamam diyeceksiniz Sonra PLAY FFX (F0rumqs) Basın ve aşağı doğru simge durumunu küçültünn cs 1.6 oyununuza girin artık tüm cs hilelerini bi arada kullanacaksınız. (delete menu tuşudur) Konu sirspring tarafından (06-18-2010 Saat 01:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
HeLal Be saoL hile için
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
en iyi oyun hilesiz oyn ama hilesizde oynanmıyo kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() |
Vayy Lan hile akıyom valla cs serverlerde...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]() |
Küfür Esprin Güzeldi Eline Sağlık
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
![]() |
şifrene nedir yazsana aq
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 16, 72, arada, bi, fighter, fx, hileleri, http or or forumqscom, kullanın, read, tüm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|